Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reflink

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gdzie mogę np. zdobyć reflink do jakieś gry a potem ja dostaję hajs?

Jeśli w złym dziale proszę o przeniesienie.

xD

Opublikowano

Zarejestruj się na adf*ly, potem jak masz jakiś link to go skraczasz i to wszystko.

Skracanie linku wygląda w taki sposób że wklejasz swój link do jakiejś strony w takim pustym polu na środku strony.

No i zaraz Ci wygeneruje skrócony link a ten link gdzieś publikujesz a kasa za wyświetlenia leci.

Jak już Ci się uzbiera coś kasy to "podpinasz" pod to paypala i tam Ci kasę przelewają.

HBV27j.png

Opublikowano

Zobaczę potem

A jeszcze jedno, te linki to nie ważne do czego ? Mogę dac np. do gry przegladarkowej lub np. do bestów? Czy tylko z niektórych dostanę hajs ?

xD

Opublikowano

Jak zrobisz ciekawą stronę, blog to możesz zamieścić na niej reklamy. Jak zdobędziesz jakąś popularność, to może coś spieniężysz.

Opublikowano

Na tym adf to rzeczywiście kokosy zarobi xD

Serio, z tego jest zarobek. Ja mając kanał na yt miałem po 20zł miesięcznie z tym że nie poświęcałem na skracanie linków więcej jak 3-4minuty w ciągu miesiąca. Mój wkład czasowy czyli te 3-4minuty w miesiącu przeliczając na 20zł to nie tak źle no nie?

Pomyśl gdyby poświęcać temu np kilkanaście/kilkadziesiąt godzin w miesiącu to można zarobić ciekawą sumkę.

HBV27j.png

Opublikowano

Serio, z tego jest zarobek. Ja mając kanał na yt miałem po 20zł miesięcznie z tym że nie poświęcałem na skracanie linków więcej jak 3-4minuty w ciągu miesiąca. Mój wkład czasowy czyli te 3-4minuty w miesiącu przeliczając na 20zł to nie tak źle no nie?

Pomyśl gdyby poświęcać temu np kilkanaście/kilkadziesiąt godzin w miesiącu to można zarobić ciekawą sumkę.

20zł miesięcznie :mellow: na adf.ly żeby coś zarobić trzeba mieć miliony wejść

Więcej zarobisz na subskrypcjach sms/ppa/ppd

swwttm.jpg

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

i jeszcze ostatnie pytanie, czy to jest darmowe i legalne?

i czy nie będą mi jakieś papiery lub faktury przychodzić

i ile osób musi wejść np. żeby zarobić 100zl?

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...